SCALE EXPERT       Intrarea Sutasului Nr. 7 Bucuresti, sector 1    | 021.224.03.22    | sales@bpc.ro

Olivetti si Scale Expert
transforma visurile in solutii!

Soluții de Semnatură Grafometrică

Olivetti este lider de piata in Italia si propune cea mai completa solutie privind digitizarea documentelor ce necesita o semnatura grafometrica. Datorita Solutiei de Semnatura Grafometrica orice persoana poate semna un document electronic, deoarece exista posibilitatea de a semna de mana pe un dispozitiv electronic.

Solutia Olivetti de Semnatura Grafometrica are o aplicabilitate vasta, in domenii precum sectorul bancar, companiile de asigurari, furnizori de servicii si implicit sectorul Public.

Software-ul este dezvoltat de Trust Technology, firma din grupul Olivetti, certificata special ISO 27001 pentru “Realizarea de solutii IT printre care solutii de Semnatura Electronica Avansata, Digitala, Calificata, in plus bazata pe Sisteme Biometrice si Solutii Document, integrate in Servicii de Arhivarea a Documentelor Informatice” asa cum este solicitat de normativele italiene

Solutia de semnatura grafometrica Olivetti Signature Toolkit (O.S.T.)

Solutia cea mai completa pentru companii si administratii publice: permite gestionarea in maxima siguranta a semnaturilor grafometrice conferind documentelor o valoare legala.

 

Tablete PAD pentru Semnatura Digitala : OLIVETTI TSP 100 / TSP 70

Olivetti propune o gama specifica proprie de produse (TRUSTED SIGNATURE PAD) cu caracteristici tehnice de inalt nivel si functii evoluate, intarita de propria experienta de lider in implementarea de Solutii de Semnatura Grafometrica. 

Close Menu