SCALE EXPERT       Intrarea Sutasului Nr. 7 Bucuresti, sector 1    | 021.224.03.22    | sales@bpc.ro

Olivetti şi Scale Expert
transformă visurile în solutii!

Despre noi

Olivetti Italia, reprezentata in exclusivitate in Romania prin compania Scale Expert srl, este o marca cu experienta de peste un secol in Italia si in lume, o adevarata protagonista in evolutia digitala din sectorul retail si ITC. Portofoliul Olivetti cuprine produse si solutii fiscale evoluate, gandite pentru automatizarea eficienta a proceselor comerciale.

Are o istorie de cercetare si inovare mai mare de un secol, iar din anul 2003 face parte din Grupul Telecom Italia. Olivetti activeaza in sectorul produselor si solutiilor IT si multumita know how-ului din sectorul Machine to Machine, Internet of Things, Cloud Computing si multichannel evoluat, in momentul de fata prezinta o pozitie distincta privind competentele in inovatia digitala.

Cifra de afaceri a grupului Olivetti a atins 277 milioane de Euro in anul 2017. Incepand cu 31 decembrie 2017, Olivetti a ajuns la un numar de aproximativ 563 de angajati si la o prezenta comerciala directa si  indirecta, printr-o retea de distribuitori si dealeri, in 50 de tari.

Olivetti opereaza in piata ca Furnizor de Solutii, cu o oferta de produse si servicii evoluate, actionand ca partener in grad de dezvoltare de solutii la cheie pentru automatizarea proceselor si activitatilor de afaceri.

Produse & soluţii

  • Solutii pentru automatizarea gestionarii punctelor de vanzare – case de marcat si imprimante, sisteme POS si software pentru sectorul retail;
  • Produse de birotica automatizate, calculatoare si imprimante ;
  • Tablete grafometrice, care permit obtinerea unei semnaturi “biometrice” pentru documente digitale cu deplina valabilitate juridica;
  • Platforme Cloud pentru medii didactice digitale pentru scoli si produse precum, Oliboard, tablite interactive multimedia;
  • Platforme Servicii de gestionare a imprimarii (MPS), solutii pentru companii – atat publice, cat si private – pentru monitorizarea si optimizarea proceselor de imprimare si gestionare a documentelor;
  • Solutii modulare inovatoare pentru gestionarea activelor bazate pe utilizarea tehnologiilor avansate NFC sau RFID;
  • Solutii de facturare electronica prin cloud ce permit intreprinderilor sa treaca rapid la noile sisteme digitalizate, fara a trebui sa se doteze cu resurse si competente informatice dedicate;
  • Solutii digitale, Produse Multifunctionale si imprimante pentru companii mici si medii.

Software şi servicii

Olivetti este prezenta pe piata prin canale directe, prin intermediul clientilor mari sau indirect prin intermediul retelei de distributie. Aceasta din urma este constituita din 400 de dealeri si distribuitori  din Italia si reprezinta un avantaj important pentru campanie, impreuna cu cei peste 600 de distribuitori din Europa si parteneri locali in restul lumii (in principal in America de Sud, Europa de Est si Orientul Mijlociu). Olivetti are capacitatea de a oferi o acoperire completa a serviciilor in Italia si Europa, prin reteaua de distribuitori Olivetti si prin centre logistice si tehnice directe (mai mult de 2500 centre tehnice in Italia).

Deasemenea, Olivetti este capabila sa ofere servicii de customer care pentru clienti directi si Telecom Italia, prin intermediul Advanced Caring, departamentul dedicat planificarii si furnizarii de servicii si solutii in ingrijirea specializata.

Digitizarea documentelor

Solutii complete de aplicatii pentru implementarea proceselor fara hartie in cadrul organizatiilor publice si private, livrate in modul SaaS, cu servicii care acopera intregul ciclu de viata al documentului (de la semnatura grafometrica la scanarea documentelor primite, la trimiterea facturilor, la arhivarea obligatorie a documentelor electronice si la angajarea responsabilitatii etc.)

Soluţii mobile

Aplicatii pentru gestionarea mobila a proceselor companiilor mici si mijlocii, clienti mari corporate, Administratii Publice si piete verticale – de la banci la instituitii sanitare – de la asistenta tehnica plati, la procese administrative.

Soluţii verticale

Solutii complete de aplicatii concepute pentru a satisfice nevoile unor sectoare specifice precum educatia si siguranta, cu o oferta integrata de HW si SW

Olivetti în cifre

Cu o gama larga de produse HW si SW de ultima generatie, acesta actioneaza ca furnizor de solutii, oferind sisteme de automatizare a proceselor si activitatii pentru IMM-uri, corporatii mari si piete verticale. Reteaua de vanzari si marketing Olivetti este activa in mai mult de 50 de tari, in principal in Europa, Orientul Indepartat dar si America de Sud.

1
mil. euro

venituri 2017

1
ţări

reţea de dealeri şi distribuitori

1
angajaţi

31.12.2017

In calitate de importator exclusiv Olivetti, Scale Expert, va ofera echipamente si solutii pentru gestionarea automata a punctelor de vanzare, precum case de marcat fiscale, imprimante fiscale si imprimante termice, sisteme POS all-in-one, sertare de bani, consumabile, precum role de hartie pentru case de marcat etc.

Olivetti va prezinta o gama de calculatoare de birou pentru uz zilnic, domiciliar sau profesional. Intreaga linie de calculatoare de birou Olivetti este ECO FRIENDLY si indeplineste normele de siguranta de mediu iar modelele diverse cu alimentare solara ofera performante inalte, siguranta si eficienta.

Close Menu