SCALE EXPERT       Intrarea Sutasului Nr. 7 Bucuresti, sector 1    | 021.224.03.22    | sales@bpc.ro

Olivetti si Scale Expert
transforma visurile in solutii!

Case de marcat

Cu o experienta vasta in domeniul echipamentelor fiscale, Scale Expert srl, impreuna cu partenerul de renume OLIVETTI Italia, pune la dispozitia clientilor sai case de marcat fiscale avizate conform noii legislatii in vigoare, case de marcat ideale pentru magazine, Ho.Re.Ca, depozite etc.

In functie de specificul activitatii Dvs, echipa Scale Expert va recomanda echipamentul fiscal potrivit si va furniza toate serviciile necesare pentru:

  • Programarea articolelor in casa de marcat
  • Fiscalizare
  • Service in garantie si post-garantie.

Olivetti Form 100

Casa de marcat FORM 100 cu jurnal electronic este cea mai versatila din gama Olivetti: dimensiunile extrem de compacte, designul modern, performantele inalte si acumulatorul cu Litiu, cu autonomie ridicata, o fac ideala atat pentru magazine, cat si pentru comertul ambulant.

Olivetti Form 200

Casa de marcat FORM200 conforma cu noua lege fiscala 2018 este noua casa de marcat electronica Olivetti, cu design modern si culori personalizabile. Performantele ridicate fac din casa de marcat Olivetti FORM200 solutia ideala pentru orice tip de magazin.

Olivetti PRT 400 FX

Imprimanta fiscala Olivetti PRT400FX cu jurnal electronic conforma cu noua lege fiscala 2018 reprezinta ultima generatie de imprimante fiscale din gama Olivetti. Imprimanta este ideala pentru un volum mare si mediu de lucru datorita vitezei ultrarapide de imprimare de 300 mm/sec.

Close Menu