SCALE EXPERT       Intrarea Sutasului Nr. 7 Bucuresti, sector 1    | 021.224.03.22    | sales@bpc.ro

Olivetti şi Scale Expert
transformă visurile în solutii!

Birotica, Calculatoare

Olivetti va prezinta o gama de calculatoare de birou pentru uz zilnic, domiciliar sau profesional. Intreaga linie de calculatoare de birou Olivetti este ECO FRIENDLY si indeplineste normele de siguranta de mediu. Modelele diverse cu alimentare solara ofera performante inalte, siguranta si eficienta.

Calculatoarele de birou Olivetti sunt produse extrem de confortabile datoria tastaturilor ergonomice precise. Acestea permit efectuarea de calcule financiare simple dar si operatiuni logice complexe.

Linia de calculatoare Logos de la Olivetti este prevazuta cu o tastatura antiseptica, capabila sa previna raspandirea de bacterii si micro-organisme daunatoare sanatatii.

In plus, toate calculatoarele Olivetti sunt produse utilizand plastic reciclat si pot fi reciclate la finalul duratei de viata a produsului.

Gama de calculatoare de birou Olivetti cuprinde calculatoare fara imprimare sau cu imprimare, cu 1 sau 2 culori, cu afisaje mari de 12 sau 14 digits. De asemenea, beneficiaza de consum redus de energie, materiale de calitate si calcule precise si sigure.

Close Menu